Vending Machine emosi memberikan ‘makanan ringan’ yang baik untuk kesihatan mental anda

Bukan makanan ringan yang tidak menyihatkan, vending machine ini memberikan sesuatu yang lebih baik untuk kesihatan anda – “makanan ringan” berdasarkan keperluan emosi anda.

Terdapat bar dan paket kecil yang bertemakan hubungan, spontan, persahabatan, keberanian, jaminan, imaginasi, struktur dan tujuan di antara perkara-perkara penting yang kadang-kadang kita perlukan dan sementara bar “persahabatan” tidak akan secara ajaib memberi anda seorang kawan, mungkin anda akan menemukan beberapa petua di dalam paket persahabatan untuk mempunyai seorang kawan.

Apa yang anda akan dapati di dalam adalah perkara seperti peta, nota, pensel dan arahan bertulis untuk membantu anda menaikkan kesihatan emosi anda – anda mungkin menjumpai bintang origami kecil di dalam paket tersebut.

“Kami hidup di dalam masyarakat di mana, bagi kebanyakan kita, keperluan fizikal kita banyak ditemui, tetapi sering kali kehidupan emosi dan psikologi kita semakin teruk,” kata Starmach dalam kenyataan akhbar.

“Dalam karya seni interaktif yang menyeronokkan ini, kami berharap orang ramai dapat mencari cara yang tidak dijangka untuk membincangkan perkara-perkara yang kita semua memerlukan lebih banyak dalam fikiran kita, dan meningkatkan kesedaran,” tambah Commandeur.

Pek emosi ini direkabentuk bersama pakar kesihatan mental Barbara LeBas, Dr Tim Sharp, dan Charlotte Stapf, dengan menyasarkann untuk menghilangkan stigma yang melekat pada kesihatan mental – termasuk keterlibatan, Institut Penyelidikan Schizophrenia di NeuRA, dan Persatuan Kesihatan Mental NSW (WayAhead).

Mesin penjual boleh didapati di sekitar CBD Sydney, beroperasi di Martin Place, Pitt Street Mall dan Circular Quay sehingga Ahad, 8 April. Kerja-kerja ini telah ditugaskan oleh City of Sydney sebagai sebahagian daripada program seni.

“Seni mempunyai keupayaan untuk memberi kesan kepada komuniti kita dan memecahkan stigma dan pengasingan,” kata Lord Mayor Clover Moore, Sydney dalam satu kenyataan akhbar. “Saya berharap projek ini menggalakkan lebih ramai orang berfikir tentang kesihatan mental dan meningkatkan kesedaran dan membantu mereka yang memerlukan. “

Sumber: https://mashable.com

Jika anda inginkan kami membantu anda dalam menjalankan perniagaan mesin layan diri sila layari www.rakanvending.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*