Adakah Anda Akan Mencuba Vending Machine Pizza Pizzametry?

Pizzametry adalah saiz mesin layan diri yang agak besar, harga piza sekitar $ 5 – $ 6 (harga akan berubah bergantung pada lokasi), pelanggan boleh memesan sama ada keju lapan inci (tanpa sos), atau keju (dengan sos) atau pizza pepperoni. Mesin ini telah dimuatkan dengan kanopi adunan beku yang kemudian dicairkan, dipotong, ditekan, topped dan dimasak pada 700 darjah untuk membuat pizza dalam masa tiga setengah minit (masa itu sebenarnya turun hingga 90 saat pada pizza berikutnya jika pelanggan menempah lebih daripada satu).

Pizzametry, seperti vending machine yang lain, diletakkan di kawasan trafik yang tinggi seperti lapangan terbang atau asrama atau di mana-mana orang memerlukan makanan yang sangat cepat untuk disiapkan. Setiap mesin boleh membuat 150 buah pizza dan menerima kad kredit, bil dan perkhidmatan pembayaran dalam talian seperti PayPal dan Apple Pay. Pizzametry juga ada sambungan dengan internet untuk diagnosis dan dapat memberi alert kepada syarikat jika memerlukan penyelenggaraan.

Berasal di Rochester, NY, Rakan Kongsi APM bootstrapped dan mempunyai tiga pekerja. Pizzametry telah menjalani ujian lapangan di University of Rochester dan syarikat kini mengambil pesanan dan ingin menggunakan skala yang lebih luas selama enam bulan ke depan. APM merancang untuk memiliki dan mengendalikan Pizzametries pada mulanya, mengendalikan semua stok dan pembersihan setiap mesin.

APM juga mempunyai keupayaan untuk memberi lesen untuk ruang iklan yang berkesan di hadapan setiap Pizzametry. Di Rochester, misalnya, syarikat itu bekerjasama dengan pizzeria tempatan Salvatore, menggunakan sos mereka pada pai.

Pizzametry sebenarnya wujud pada waktu yang tepat untuk dimana gelombang automatik machine yang menguasai industri makanan.

Saya tidak boleh bercakap dengan kualiti pizza Pizzametry, tetapi jika anda berfikir tentang pelajar-pelajar kolej yang lapar ketika berjaga malam untuk belajar atau keluarga yang sedang berkejar untuk menaiki pesawat, Pizzametry adalah makanan yang tepat ketika itu.

Sumber: https://thespoon.tech

Jika anda inginkan kami membantu anda dalam menjalankan perniagaan mesin layan diri sila layari www.rakanvending.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*